header Home Onze formule Bedrijfscatering Eventcatering Gezond samenwerken Vacatures Contact

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het is onze visie om betaalbare catering te verzorgen met oog voor mens en maatschappij. Dat doen we niet omdat het bij deze tijd hoort, we deden dat al vanaf onze start. Het is ook logisch dat je nadenkt over hoe je met de natuur omgaat als je de hele dag met voeding bezig bent. Uiteindelijk is de natuur onze leverancier. We maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Want investeren in de natuur is investeren in de toekomst. Wij werken graag voor ondernemingen die staan voor zaken waar wij ook voor staan: Maatschappelijk verantwoord, milieubewust ondernemen.

Bewuste keuzes

PDX Services is een bedrijf met een sociaal gezicht. Wij voeren stelselmatig re-integratie projecten uit om mensen nieuwe kansen te bieden. Wij leiden hen zelf op. Daarbij letten wij op vakbekwaamheid, maar ook op dienstbaarheid. Daardoor voelen zij zich sterk betrokken bij ons bedrijf en beheersen hun vak uitstekend. Ze zijn gemotiveerd, tonen inzet en zijn gastvrij. Dat is ook een investering in de toekomst. Die van hun en die van ons.

Duurzaam

Duurzaamheid vinden we zeer belangrijk. We zijn niet eeuwig op deze planeet dus we moeten zorgen dat ook onze kinderen en kleinkinderen hier in gezondheid kunnen leven. De groenten- en fruitkwekers waar PDX mee samenwerkt hebben stuk voor stuk een mileukeurmerk. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten. Tot en met biologisch bier aan toe.