topBar
Home Onze formule Bedrijfscatering Eventcatering Gezond samenwerken Vacatures Contact

PDX Services, catering waar je je op verheugt.

We voelen de sfeer, de stemming aan bij een bedrijf en passen onze manier van cateren daarop aan. Dat is dan ook precies de manier waarmee we ons onderscheiden van andere cateraars. Op deze site ziet u wat we allemaal voor bedrijven kunnen doen. Op het gebied van bedrijfscatering, voor party's en evenementen voor nu en in de toekomst. We hopen dat dat een goede reden is om ons uit te nodigen voor een gesprek. Want elk bedrijf heeft recht op een cateraar die écht bij ze past.
kok
We vinden het belangrijk dat mensen naar ons uitkijken. Even tot rust komen en genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd. Daarna kan je er weer vol energie tegenaan. Al jaren werken we voor gerenommeerde bedrijven als RTL Nederland, Omroep Max, de Wereld Omroep en de Rabobank. Onze medewerkers zijn echt gemotiveerd en vinden het leuk om het iedereen naar de zin te maken. Zo zorgen zij er op alle mogelijke manieren voor dat je je op PDX Services verheugt.

Hoge kwaliteit, lage kosten.

Als je jarenlang de catering verzorgt van vooraanstaande bedrijven weet je wat er van je wordt verwacht: niets minder dan topkwaliteit. Je moet dus aan de allerhoogste eisen voldoen en dat kan alleen als je dezelfde hoge eisen stelt aan je leveranciers.
Door onze centrale inkoop kunnen onze inkopers die hoge kwaliteit zo scherp mogelijk in kopen. Zo kunnen we een gevarieerd, creatief en vers assortiment verzorgen voor een bijzonder aantrekkelijke prijs.