topBar
Home Onze formule Bedrijfscatering Eventcatering Gezond samenwerken Vacatures Contact

Bedrijfscatering

Iedereen weet hoe belangrijk de lunch is tijdens een werkdag. Je hebt even rust, je laadt je weer op, je hebt wat meer tijd om met elkaar te praten. Over het werk of andere dingen die je bezighouden. En na een heerlijke en ontspannen lunch heb je weer zin om er tegenaan te gaan.
Bij PDX zorgen we er dan ook voor dat de lunch niet alleen lekker, gevarieerd en vers is, maar ook dat het gewoon gezellig is om met z'n allen te eten. Daarom doen onze mensen meer dan serveren, ze zijn echt geïnteresseerd in de mensen die ze bedienen. Dat merk je vooral aan kleine dingen. Ergens mee helpen, een gesprekje. Het is allemaal net iets persoonlijker.
We vinden het ook echt leuk om iedereen naar de zin te maken en we zijn ons er van bewust dat we een belangrijk onderdeel zijn van uw organisatie. Wij zijn graag één van de redenen waarom uw medewerkers met plezier naar hun werk gaan, en met plezier werken.

Uw voordelen in het kort:
- U zich kunt richten op uw kernactiviteiten.
- De administratie wordt voor u gedaan.
- Aanzienlijke besparingen door onze centrale inkoop.
- De producten en diensten zijn op maat gemaakt.
- Efficiënte service door korte communicatielijnen.
- Onze medewerkers zijn vakbekwaam en gemotiveerd.
- Wij zorgen voor vervanging van medewerkers.
- HACCP regelwetgeving wordt door ons verzorgd.

Onze flexibele catering concepten
Zo basic of uitgebreid als u wilt. Voor elke organisaties een passende oplossing. Lees meer over onze flexibele concepten >>